Alla inlägg den 1 maj 2011

Av Nori - 1 maj 2011 15:30

Eller ja, trädgårdssöndag kanske jag ska säga. Äntligen blev det min tur för lite egentid på en helg. Tyvärr var det inget höjdarväder, men det känns skönt att ha fått undan det värsta gamla skräpet från trädgården. Fint blev det, mycket blommar redan.


Lilla J har inte velat äta någon mat idag. Jag vet inte om det hänger ihop med att han sovit väldigt dåligt i natt. Varit orolig och ledsen och haft långa vakentimmar. Han var lite snorig idag och har nyst en massa. Han kanske håller på att bli förkyld eller har ont i halsen.


Jag har lite svårt att hantera det när han ratar maten, svårt att rycka på axlarna och tänka att han äter sedan. Hans mage är ju så knäpp att om han äter lite under några dagar och sedan försöker äta upp hela portionen så blir det ofta lite stopp, som om tarmen glömt hur den ska göra när det kommer mycket på en gång.


Idag drömmer jag mig bort till ett hus i utkanten av vårt bostadsområde. Det gjorde jag stora delar av natten också, när jag var vaken och försökte trösta lilla J. Det verkar helt perfekt för oss. Vi har bestämt att gå på visningen till veckan så får vi känna efter om det känns lika bra när vi är där.

Allmänt · Mage · Mat · Sömn
Ovido - Quiz & Flashcards