Alla inlägg under november 2009

Av Nori - 4 november 2009 12:46

Det blev lite extra sammandragningar igår kväll, så jag antar att det inte var helt lyckat att jobba på eftermiddagen. Särskilt inte när det dessutom innebar en promenad på cirka 25 minuter för att komma till ett möte. Men jag njöt ändå av promenaden, det är så himla härligt att vara ute när det är så sällan som det händer.


Idag har jag varit på jobbet i 3,5 timmar. Mer än vad jag brukar alltså, men jag hade en massa grejer som jag bara var tvungen att förbereda inför ett möte jag ska hålla i imorgon. Jag hoppas att dagen ändå blir ok, om jag ligger och tar det lugnt resten av dagen efter barnmorskebesöket som vi snart ska åka till.



Av Nori - 3 november 2009 13:06

Sov 11 timmar i natt och kände mig ändå lite sliten när jag steg upp. Fortfarande lite huvudvärk och täthet i bihålorna. Jag känner mig dock bättre än i går kväll. Särskilt nu när jag har ätit och intagit Alvedon.


Nu ska jag göra mig klar och åka på jobbet. Blev en heltokig dag idag bara för att jag hade ett möte på eftermiddagen som inte gick att boka om. Nåväl, det går säkert bra ändå. Ska bli lite intressant att se om sammandragningarna kommer att ändra karaktär för att jag jobbar på eftermiddagen istället för förmiddagen.


Har hittills inte haft så farliga sammandragningar, bara några i timmen och inga smärtsamma. Har förvisso bara legat i morgonrocken och surfat sedan jag steg upp, men ändå.

Av Nori - 2 november 2009 18:12

Inte nog med att det känns som om jag håller på att bli sjuk, efter middagen som J så snällt fixat, har jag suttit och grinat och varit såå ledsen för att min hjärna är så dum.


Det är inte lätt att var på bra humör när det känns som om man misslyckas hela tiden. Och med misslyckas menar jag att äta sådana saker som jag inte borde äta. Det är lika hemskt att måsta tänka på det jag är sugen på och försöka motstå det, så jag känner mig inte direkt på topp även när jag lyckas stå emot ett sug. Känslan av nöjdhet infinner sig aldrig.


Näe alla energi känns felriktad för tillfället och jag vet inte hur jag ska ta mig ur svackan. Det hjälper inte att tänka på att vi har köpt en barnvagn...

Av Nori - 2 november 2009 14:00

Idag åkte vi på OnOff för att köpa ett väggfäste till tv:n och då frågade J om vi inte skulle gå in på Barnens Hus och kolla om de hade något bra pris på barnvagnar.


Sagt och gjort, vi gick in och då hade de rea på årets modell av den barnvagn som vi bestämt oss för att köpa. 4500 kr inklusive adapter till babyskydd och ett regnskydd. Tyget är grått och svart med vita revärer.


Om jag skulle ha valt själv hade jag valt ett enfärgat tyg, men för 2000 kr i rabatt var det lätt vart det! Så nu har vi köpt en barnvagn! Och förra veckan kändes det som om jag just precis faktiskt börjat fatta litegrann att jag är gravid... Så kan det gå!

Av Nori - 2 november 2009 12:37

I fredags, efter att ha ätit en god lunch, åkte vi iväg på vår weekendresa. Vi gjorde oss ingen brådska utan stannade i flera städer och affärer längs vägen. Väl framme lämnade vi grejorna uppe på hotellrummet och gick ut och åt en mysig middag til levande ljus. Vi hade ett riktigt bra samtal om livet och om föräldraskap och om våra förväntningar, förhoppningar och farhågor. Det kändes riktigt bra!


På lördagen gick vi ett par timmar på stan. Vi shoppade lite inredningsprylar till huset och tittade på barnvagnar. Jag tog det väldigt lugnt och satt ofta och väntade på J som gick runt lite mer. Hela eftermiddagen fick jag lov att ligga på grund av mina sammandragningar, men dagen kändes ändå lyckad. Vi hade förhoppningen om att gå ut och käka, men min kropp ville inte det, utan det blev thai-hämtmat på hotellrummet tillsammans med Körslaget. Ganska mysigt, även om jag var helt slut efter att endast ha sovit 3,5 h natten mellan fredag och lördag.


På söndag sov vi ganska länge, sedan åkte vi och kollade på två begagnade barnvagnar. Tittarna var värdefulla för vi kom fram till vilket märke vi ville ha på barnvagnen - Teutonia Spirit 3S. Vi stannade och käkade lunch och fikade på vägen hem och hade så tur att mina föräldrar bjöd på middag när vi kom tillbaka. Skönt att slippa bry sig om det också!


Vi har haft en härligt, välbehövlig helg!


Skapa flashcards